Sunday, March 13, 2011

WIFE TO BE

31 days Remaining….

Dup dap… dup dap… jantungku berdenyut kencang… smakin hari smakin kencang…
The time is round the Corner!!!.
Wow, I will become a wife… macam tak percaya… tapi sampai bile ak tak percaya kan, sampai masa n jodoh semua org akan kahwin…. Waaaaaaaa…. Dah bersedia kah ak memikul tanggungjawab ini..

Perkahwinan bukan untuk satu dua hari, tapi selamanya… insyaALLAH.

Macam ni rupa nya perasaan org nak khwin…hu, teringat dulu2, ak rase nak cepat je kwen, takut maksiat hati… kalo ingat si dia, dapat dosa, kalo ingat suami dpt pahala… tu yang ak nk sebenarnye, tapi perkahwinan bukan semudah yang disangka. Banyak ooo duit keluar, ak pun bukan dari golongan berada. Tapi, ak tempuh je semua tu dgn hati yg kering… Anak bongsu, org kate senang ek nk kwen ke, mintak ape2 pun dpt… tp, its not me ya ;) ape2 pun ak bersyukur… Allah permudahkan perkara yg baik, Alhamdulillah…. Walaupun ade byk jugak rintangan, mehnah disepanjang pelayaran ak nk menuju ke gerbang ini….

Yay!!! Tetiba ak rase seronok nk kwin ni.. tidur pun blh senyum2 ..hehe… Ya ALLAH Kau Permudahkan la sgl urusan hambaMu ini untuk mencapai Redha MU….ameen…..
Ak sll berdoa agar menjadi isteri dan ank solehah…Penyejuk di mata, penenang di hati Bakal suamiku…. Amen ya ALLAH :)

Gambar first ak bg Si dia..hehe, kenangan ;)

2 comments:

  1. hehe..thanks imtinan, doakan sglnye dipermudah..ameen

    ReplyDelete